f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Odesa International Film Festival: Долучайтесь до оновлення каталогів українських фільмів та сервісів

31.01.2024

Odesa International Film Festival: Долучайтесь до оновлення каталогів українських фільмів та сервісів, що будуть представлені на EFM (Berlinale) 2024!

Спільними зусиллями ДержКіно України та профільних галузевих асоціацій та кінокомпаній Україна буде представлена Національним стендом на European Film Market - EFM (15-21 лютого 2024). Для роботи стенда Ukrainian Motion Picture Association / Українська кіноасоціація спільно з компанією Media Resources Management готує інформаційні матеріали, зокрема оновлює електронні каталоги з інформацією про кіноіндустрію країни, фільми та сервіси компаній.

Якщо ви бажаєте, щоб ваші фільми або сервіси було представлено у каталогах, або якщо інформацію вже наявну в каталозі фільмів та/або каталозі сервісів необхідно оновити, ми просимо вас заповнити відповідні онлайн-форми, використовуючи посилання нижче.

Також просимо оновити профілі своїх проєктів у професійних базах (IMDb, англомовна сторінка DzygaMDB тощо) для представлення повної інформації у вільному доступі для іноземних партнерів. Оновлення каталогу фільмів:

Готові проєкти 2022-2024: https://forms.gle/bSrhLgGqDNfFfkki6

Work in progress: https://forms.gle/EtpFFmtV61cRqyeq7

Проєкти для міжнародної копродукції у стадії девелопменту: https://forms.gle/4AE6WvysUiMRrZa67

Оновлення каталогу сервісів: https://forms.gle/Eih87QMT9bXFZXFA7

Будь ласка, надсилайте інформацію виключно англійською мовою.

Дедлайн заповнення – 4 лютого, 23:59!

Каталог фільмів: https://2lyk.short.gy/UAFilms'23

Каталог сервісів: https://2lyk.short.gy/UAServices'23