f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

20 та 21 лютого Berlinale Co-Production Market організовує свою десяту серію Co-Pro

18.01.2024

Berlinale - Berlin International Film Festival.

20 та 21 лютого Berlinale Co-Production Market організовує свою десяту серію Co-Pro, яка складається з пітч-події, зустрічей та нетворкінгу навколо десяти перспективних проектів міжнародних серіалів, обраних для презентації.

Пітчі відбудуться в CinemaxX вранці 20 лютого, після чого відбудеться нетворкінг-подія та кілька сотень попередньо запланованих індивідуальних зустрічей продюсерів і творців проектів та потенційних співпродюсерів, фінансистів та представників торгових агентів, фінансуючих установ, телеканалів та платформ.

“Вибір цього року надзвичайно різноманітний, але всі проекти забезпечують поєднання як чудової розваги, так і суттєвої глибини. Запрошені дуже досвідчені творці і продюсери серіалів, а також успішні кінорежисери вперше з абсолютно свіжим поглядом», - каже Мартіна Блайс, голова ринку співпродакшн Берлінале та куратор серіалу Co-Pro.

Потенційні співпродюсери та зацікавлені партнери з фінансування вже зареєстровані, і весь захід, включаючи пітчі, посиденьки та зустрічі, тепер повністю заброньований.

Дізнайтеся більше: bit.ly/CoProSeries2024