f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Сьогоднішній День народження — ще один день життя, за який я вдячна нашим захисникам і захисницям у ЗСУ

04.12.2023

Olga Beskhmelnitsyna

голова Правління Української кіноакадемії, 

продюсерка, НСКУ

Як і в будь-який інший день, думаю про те, як можу бути корисною саме їм. Якщо хочете мене привітати, зробіть за моє здоров’я донат тим, про кого піклуєтесь у ЗСУ

Сьогоднішній День народження — ще один день життя, за який я вдячна нашим захисникам і захисницям у ЗСУ. Як і в будь-який інший день, думаю про те, як можу бути корисною саме їм. Якщо хочете мене привітати, зробіть за моє здоров’я донат тим, про кого піклуєтесь у ЗСУ. Я ж хочу відкрити збір для моїх неймовірних Куби та Аляски, бойових медиків і моїх особистих героїнь.

Вітаємо з днем народження голову Правління Української кіноакадемії, продюсерку Ольгу Бесхмельниціну. Бажаємо успіхів, постійного розвитку та прагнення більшого!

https://www.facebook.com/uafilmacademy

Національна спілка кінематографістів України щиро вітає одну з провідних українських кінопродюсерок Ольгу Бесхмельниціну з днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, гарного настрою, здійснення талановитих проектів!

Uliya SidorovaAlya Lis

Вже півтора роки ми знімаємо документальний фільм про цих сміливих та прекрасних жінок. Маю надію, що наступного року його нарешті побачить світ.

У Куби та Аляски на фронті багато нагальних потреб. Сподіваюсь, з вашою допомогою ми зможемо закрити деякі з них.

Monobank:

https://send.monobank.ua/jar/4Q6PNgoL2E

PayPal

beskhmelnitsyna@gmail.com

Photo by Alina Rudya, Yegor Troyanovsky

https://www.facebook.com/ukrkino/

https://www.facebook.com/olga.beskhmelnitsyna