f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Український інститут: Ukraina Festiwal Filmowy - освітньо-дискусійна панель

20.10.2023

Ukrainian Institute - Український інститут

У Варшаві в рамках Фестивалю українського кіно Ukraina Festiwal Filmowy 22 жовтня відбудеться освітньо-дискусійна панель «Можливості та виклики для українських акторів у польському кіно- та теле виробничому процесі». До участі запрошуються українські актори/-ки, що зараз перебувають на території Польщі.

Вхід вільний за попередньої реєстрації: https://forms.gle/XG5L7SKLyfQpDMkh7

Дискусія «Можливості і виклики для українських акторів у польському кіно та телевиробничому процесі" охопить широкий спектр професійних питань, повʼязаних з самопрезентацією, нетворкінгом, професійним самовдосконаленням, пошуком проєктів на польському та європейському ринках тощо, та покликана допомогти українським акторам і акторкам в адаптації і просуванні власної карʼєри у польському кіно і телесередовищі.

Учасники: кастинг-директорки Єва Бродзька (“Chłopi”, “Znachor”,„Miasto 44”, „Cicha noc”, „Piłsudski”, „Ikar. Legenda Mietka Kosza”) та Єва Лепецька( „Dzisiaj śpisz ze mną”, „Samiec Alfa”, „Maszyna Goldberga”, „Small world”) (Гільдія Кастинг-директорок та Кастинг-директорів Польщі), агентка Ванда Онишкевич (британсько-польська агенція Twenty Nine Five Group). Модератор: український актор театру та кіно, коуч, засновник і ведучий проєкту «Актор без прикриття» Ігор Аронов („Korona królow”, „Liczba doskonała”, „Olena”, „Wschód-Zachód”)

Організатором панелі є Український Інститут та Фестиваль українського кіно Ukraina! Festiwal Filmowy за участі Польської Гільдії Кастинг-директорок та Кастинг-директорів та освітньо-лабораторного проєкту «Актор без прикриття» Actor without а cover.

Де: Centrum Kultury Filmowej im. Andrzeja Wajdy, вул. Алеї Уяздовське, 20

Коли: 22 жовтня 2023 року, початок о 17:00

Тривалість події: 2 години.

https://www.facebook.com/photo?fbid=656162379996904&set=a.239593661653780