f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

КНУТКіТ імені І. К. Карпенка-Карого:Тиждень розпочався з ПЕРЕМОГИ в боротьбі проти можливого рейдерського захоплення майна

14.04.2023

КНУТКіТ імені І. К. Карпенка-Карого

Тиждень розпочався з ПЕРЕМОГИ в боротьбі проти можливого рейдерського захоплення майна Університету та земельної ділянки в Києві, на якій розташовані навчальні корпуси Інституту екранних мистецтв за адресою: вул. Євгена Коновальця, 18.

Сьогодні, Північний апеляційний господарський суд міста Києва задовольнив апеляційну скаргу Офіс Генерального прокурора, Міністерство культури та інформаційної політики України, КНУТКіТ імені І. К. Карпенка-Карого, ДП «УкрКіноХроніка», ДержКіно України, Фонд державного майна України та Київська міська державна адміністрація - КМДА.

Це значить: договір про інвестування реконструкцій Української студії хронікально-документальних фільмів з надбудовою головного корпусу для офісних приміщень та будівництва житлового комплексу визнаний НЕДІЙСНИМ! ⚡

Таке рішення є блискучим показником спільних дій МКІП, Офісу Генпрокурора та Університету. Ця перемога дуже вагома!

Університет надзвичайно вдячний:

Міністерству культури та інформаційної політики в особі міністра Олександр Ткаченко;

начальникові відділу презентаційно-позовної роботи МКІП Сергієві Мнацаканяну та головному спеціалісту Дмитрові Яцишину;

Офісу Генерального прокурора, ДП «Укркінохроніка», ДержКіно України, Фонду державного майна України, Київській міській державній адміністрації – за антирейдерську позицію та всебічну підтримку!

Дякуємо нашій великій мистецькій родині, яка невтомно відстоює та захищає інтереси рідного Університету незалежно від того, де вони є – чи то боронячи нашу країну від ворога, перебуваючи тимчасово за кордоном чи в залі суду:

народному артисту України Богданові Бенюку; заслуженому діячу мистецтв України Михайлові Іллєнку; доценту кафедри режисури телебачення Наталії Дніпренко; президентці YonaFilm Studio (США, штат Нью-Мексико) Наталії Едельман; студентам та воїнам ЗСУ Андрієві Ткачуку, Андрієві Гриценку, Андрієві Осмоловському та Олександрові Таранусі; студентській спільноті, зокрема голові Студентська Рада КНУТКіТ ім І К Карпенка-Карого Ярославу Куровському.

Ми вкотре довели, що норми права мають значення!

Дякуємо та цінуємо внесок кожного з ВАС! 

https://www.facebook.com/knutkitKarpenkoKary