f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

МАДАМ КІНОЛОГИНЯ: МАЄМО ЩО МАЄМО...

04.11.2022

Sergiy Trymbach

НСКУ, Українська кіноакадемія

НЕ ВСЕ ТАК ПОГАНО З НОВОЮ ОЧІЛЬНИЦЕЮ ДОВЖЕНКО-ЦЕНТРУ ЮЛІЄЮ КАЖДАН, ПРИЗНАЧЕНОЇ ЕПОХАЛЬНИМ (В ІСТОРІЇ КІНО - НАЗАВЖДИ, ГАРАНТУЮ ЯК ІСТОРИК!) НАКАЗОМ ДЕРЖКІНО. ВІДТЕПЕР НАЦІОНАЛЬНИЙ КІНОАРХІВ ЗМОЖЕ ВИКОНУВАТИ ФУНКЦІЇ ГОТЕЛЮ ДЛЯ ТВАРИН, НАДАВАТИ ПОСЛУГИ ЗООПСИХОЛОГА (Я ПРОСТО В ЗАХВАТІ, УЖЕ УЯВИВ СОБІ ПЕРШИХ ПАЦІЄНТІВ) І ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК (ДУМАЮ, ЩО НЕ ТІЛЬКИ ЇХ; ПРОХАННЯ ДО КІНЕМАТОГРАФІСТІВ УЖЕ ЗАПИСУВАТИСЯ НА ДРЕСУРУ). СЛОВОМ, ГОРИЗОНТИ ВІДКРИВАЮТЬСЯ ПРОСТО КОСМІЧНІ - ЦЕ ВАМ НЕ ЯКІСЬ НІКЧЕМНІ, НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ ФІЛЬМИ ПОКАЗУВАТЬ (ЇХ І В КОМПІ ВАЛОМ…).

Усе це журналісти «Слідство. Інфо» з’ясували (див. https://novynarnia.com/.../psy-gipnoz-i-buhgalteriya.../

Що Юлія Каждан (справедливості ради скажу: на фото - дуже красива молода жінка, так!) від 2013 року є співзасновницею товариства «Кінологічний центр «Ерсте Хунд». От сей Хунд і надає вказані вище послуги. А ще той Хунд бухгалтерським обліком займається і - паралельно мабуть - надає консультації з гіпнотерапії і психоматики. Скажімо, ви боїтесь собак… То просять дуже - поХундосять і той страх як рукою зніме. Гіпноз називається, гіпноз!

А ще «Слідство. Інфо» цитує пояснення Каждан з її сайту, ну просто духопідйомне, умри - краще не скажеш: «Я МОГУ ПОМОЧЬ ИЗБАВИТЬСЯ ОТ ПРОБЛЕМЫ ВСЕЙ ЖИЗНИ, НЕЙТРАЛИЗОВАВ ЕЕ ИСТИННЫЕ ПРИЧИНЫ В СОЗНАНИИ КЛИЕНТА». Тепер ви зрозуміли, чому Держкіно атестувало КАЖДАН як «кризового менеджера»? Вона ізбавіт вас от проблєм всєй жизні!!

Які у нас, кінематографістів, проблеми? Та кіно ж проклятуще. Причепилось, не відпускає... От пані Юлія і пошепче, поводить руками - і проблєма всєй жизні вас полишить. А нєт проблеми - нема й кіно (уже не тільки архіва, це так - мєлочьовка, кінематографа як такого). Потому тільки Держкіно (уже як Держагенція кінології) останеться.

Так виглядає спецоперація по денаціоналізації і денатуралізації українського кіно. Спецоперація імені Марини Кудерчук. Бо ляльководи вирішили залишитись за декораціями цієї вистави.

На фото: Довженко-центр у день свого 25-ліття. Тепер усього цього не буде - ні кіна, ні архіву, ні публіки, молодих людей, які так любили приходити сюди. Невже і справді ми живемо в країні, де важить тільки слово чиновника, а ми з вами тут так тільки, випадкові перехожі...

https://www.facebook.com/sergiy.trymbach