f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Погані медіа закриваються. Розмова про майбутнє українських медіа на «Редколегії Офлайн»

07.09.2022

Отар Довженко

Найцікавіше з дискусії, організованої медіацентром «Україна» та Unit.city: діагноз для медіа,зникнення телеканалів як катастрофа (чи трансформація), слова підтримки для команд.

18 серпня медіацентр «Україна» та Unit.city провели в Києві конференцію для медійників «Редколегія. Офлайн», на якій ішлося про поєднання патріотизму й журналістики, роботу медіа під час війни та інші важливі та злободенні для сфери медіа теми. Виступали Андрій Куликов, Борис Давиденко, Вадим Денисенко, Юлія МакҐаффі, Олександр Мартиненко, Михайло Подоляк, Олександр Ткаченко, Світлана Усенко, Ілля Кабачинський та Вадим Карп’як. Модератором був колишній медійник і дипломат Андрій Шевченко — співзасновник медіацентру «Україна». «Детектор медіа» занотував найцікавіше зі сказаного спікерами. Перший матеріал був про дискусію, присвячену висвітленню війни в українських медіа. Ми цитуємо найцікавіші пасажі й опускаємо частину реплік; до того ж, кожен гість висловлював думки, важливі для нього, не завжди пов’язані зі словами попереднього промовця, тому в дискусії деколи важко вловити логіку. Для ознайомлення з повною дискусією рекомендуємо подивитися відео:

Далі:

https://detector.media/production/article/202568/2022-09-06-pogani-media-zakryvayutsya-rozmova-pro-maybutnie-ukrainskykh-media-na-redkolegii-oflayn/