f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Підтримати «Жовтень» можна внеском на відновлення обладнання кінотеатру

25.03.2015

Підтримати кінотеатр "Жовтень" можна, зробивши благодійний внесок на відновлення обладнання кінотеатру, повідомила Людмила Горделадзе

Благодійний Фонд "Відновимо разом" уклав договори про збір благодійних внесків на відновлення обладнання кінотеатру "Жовтень" з кінотеатрами міста: Об'єднанням кінотеатрів "Київкінофільм" (7 кінотеатрів), мережею "Оскар" (2 кінотеатри), мережею "Мультиплекс" (4 київські кінотеатри). В касах цих кінотеатрів можна внести 40 грн. та отримати "Чек благодійної допомоги", який надасть благодійнику право на знижку на квиток в оновлений кінотеатр "Жовтень".

За словами Людмили Горделадзе, кінотеатр "Київ" відмовився брати участь в акції.

Нагадаємо, що з 26 лютого в Києві працює благодійний кіноклуб "Врятуй Жовтень", в рамках якого щочетверга в кінотеатрі "Сінема Сіті" відбувають вечірні покази новинок авторського кіно. Третина збору з продажу квитків іде на реконструкцію знаменитого київського кінотеатру.

26 березня у рамках кіноклубу буде показано документальну стрічку "Все палає", а після перегляду на глядачів чекає обговорення з режисерами – Олександром Течинським, Олексієм Солодуновим та Дмитром Стойковим.

Власна інформація НСКУ