f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Старт української частини зйомок міжнародного серіалу "Зломовчання"

15.05.2021

Медіа Група Україна

Сьогодні було анонсовано старт української частини зйомок міжнародного серіалу "Зломовчання", прем’єра якого відбудеться на онлайн-платформі OLL.TV .


"Це перший такий масштабний серіал Original для ОТТ-платформ в Україні. Для нас було важливо, що історія про сучасну Україну як частину Європи. Проблеми, які є основою сюжетної лінії, можна вирішувати лише спільно на міжнародному рівні.

Сюжет розповідає про жорстокий бізнес, пов'язаний з торгівлею людьми і зброєю в Східній Європі.

Цей проєкт стане екранізацією роману «Election Silence», що входить до трилогії романів-бестселерів «Slavonian Trilogy» хорватського письменника та автора багатьох резонансних журналістських розслідувань Драго Хедла.

Створенням картини займається кінокомпанія Star Media у партнерстві з хорватською компанією Drugi plan, німецьким дистриб’ютором Beta Film та українською онлайн-платформою oll.tv.

Саме модель копродокшена дозволила реалізувати проєкт - бюджет одного епізоду складає приблизно 250 тис євро, а серіал шестисерійний.

На платформі oll.tv серіал з'явиться з оригінальною звуковою доріжкою, де герої розмовляють хорватською, українською і російською. Але зробимо і повний дубляж українською", - розповіла Юлія Трибушна, директор? онлайн-платформи oll.tv.

https://www.facebook.com/mgukraina