f y
Національна спілка кінематографістів України

Вiдео

Представлено трейлер анімаційного фільму «Микита Кожум’яка»

23.01.2016

22 січня 2016 року українська анімаційна студія «Panama Grand Prix» спільно з дистриб’ютором «Ukrainian Film Distribution» представили офіційний трейлер повнометражного анімаційного фільму «Микита Кожум’яка».

Стрічка продовжує історію відомого персонажа українського фольклору Кирила Кожум’яки, який переміг останнього Змія. Головним героєм анімаційного фільму стає його 12-ти річний син Микита, що не володіє дивовижною фізичною силою батька і тільки завдяки силі характеру повинен перемогти Змія та врятувати світ.

«У чарівному світі на Микиту та його нових друзів очікуватиме багато смішних і динамічних пригод. Це дивовижна казка із захоплюючим сюжетом і щасливим кінцем, в якій розповідається про щирі почуття, справжню дружбу і про те, що справжнє геройство не в фізичній силі, а в силі духу», – анонсують «Микиту Кожум’яку» автори фільму.

Режисер фільму: Манук Депоян
Художник постановник: Сергій Могильний 
Сценаристи: Олена Шульга, Світлана Куценко, Філ Паркер, за мотивами дитячої книги Антона Сіяніки «Микита Кожум’яка»
Композитор: Сергій Круценко
Продюсери: Дмитро Белінський, Ігор Рома, Ірина Манжосова
Тривалість: 80 хвилин
Країна: Україна
Компанія: «Panama Grand Prix»

В український та міжнародний прокат фільм вийде у другій половині 2016 року. Попередньо дистриб’ютор «Ukrainian Film Distribution» планував демонструвати стрічку в українських кінотеатрах з 24 грудня 2016 року.

Власна інформація НСКУ