f y
Національна спілка кінематографістів України

Вiдео

Від 31 грудня – романтична комедія Романа Ширмана «Тепер я буду любити тебе» у кінопрокаті

31.12.2015

31 грудня 2015 року в широкий український кінопрокат вийшла романтична комедія Романа Ширмана «Тепер я буду любити тебе».

Головний герой стрічки Мішель – модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову – красуня-дружина йде до іншого… Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство із дівчиною, в якої зараз теж проблем в коханні вистачає, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи може чийсь хитромудрий план. Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм. На новорічні свята час повірити у справжні дива.

Фільм демонструють у кінотеатрах Києва, Дніпропетровська, Львова, Одеси, Харкова, Артемівська, Вінниці, Житомира, Запоріжжя, Івано-Франківська, Кам'янець-Подільського, Кіровограда, Кременчуга, Луцька, Полтави, Рівного, Тернополя, Ужгорода, Херсона, Чернігова.  

30 грудня режисер Роман Ширман, продюсер Олена Фетісова і виконавець головної ролі Богдан Бенюк завітали до студії телеканалу ICTV, аби у програмі «Ранок у великому місті» розповісти про фільм.

Офіційна прем'єра романтичної комедії «Тепер я буду любити тебе» відбулася 22 грудня. Подаємо репортаж телеканалу «1+1» про подію.

Власна інформація НСКУ