f y
Національна спілка кінематографістів України

Книги

The Power of Actor. «Сила актора. Техніка Чаббак»

20.08.2021

Ivana Chubbuck Studio UA 

Івана Чаббак - відома викладач та тренер акторської майстерності у Голлівуді та по всьому світі. Вона працювала з такими зірками, як Бред Пітт і Джим Керрі, Джессіка Альба та Єва Мендес, Сільвестр Сталлоне і Бейонсе, а Хеллі Беррі та Шарліз Терон з її подачі отримали своїх перших «Оскарів».

Чаббак є автором книги The Power of Actor («Сила актора. Техніка Чаббак»). «Ця книга допоможе вам відкрити у собі геніального актора», - написав про бестселер Los Angeles Times.

У 2021 році до міжнародної команди викладачів Івани Чаббак приєдналася і українська акторка та, наразі, тренер Настасья Шаповал. Вона вивчала такі техніки, як: Техніка Майснер, Чаббак, Станіславського, Ути Хаген, Крістіни Лінклейтер та багато інших технік, що направлені на розвиток та самопізнання акторського інструменту. Настасія має великий європейський досвід у театрі так кіно, який вона привезла до України та готова ділитися ним з усіма бажаючими!

У майбутньому Настасія планує розповсюджувати голлівудську Техніку в Україні, викладаючи її на майстер-класах, регулярних курсах та у приватних сесіях.

Запис на майбутні майстер-класи https://forms.gle/H13Zda2zVtteQXyY7