f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

5.09.2024. - 18.30. Оскароносна історична драма Мела Гібсона “Хоробре серце”

05.09.2024

Запрошуємо вас  5 вересня до київського Будинку кіно на унікальний показ легендарної стрічки.

Унікальність саме цього показу полягає в тому, що демонструватиметься фільм з оригінальної кінопрокатної плівкової копії формату 35 мм., з проєктору, встановленому безпосередньо в залі серед глядачів.

Повірте, що прийняти участь в такому перегляді - все одно, що приєднатись справжніх шанувальників, гурманів від кинематографу, членів елітного клубу, де цінується ексклюзив, бо саме таким - аналоговим методом вперше демонструвалося це кіно – з плівки на кінопроєкторі. Нагадаємо, що стрічку було знято у 1995 році і розповідає вона про боротьбу шотланців за незалежність своєї країни.

Мел Гібсон є режисером та продюсером фільму. Він також зіграв головну роль - історичну постать, національного героя Шотландії Вільяма Воллеса.

У фільмі також зіграли: Софі Марсо, Патрік Макґуен, Кетрін Маккормак, Брендан Глісон, Браян Деніс Кокс та інші.

“Хоробре серце” став лауреатом премії “Оскар” у п'яти номінаціях, а саме: за “Найкращий фільм”, “Найкращу режисерську роботу”, “Найкращу операторську роботу”, “Найкращий звуковий монтаж” та “Найкращий грим”

Епічна історична драма повернеться на великий екран Києва лише на один день! Показ відбуватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Квитки на показ доступні за посиланням: https://concert.ua/uk/event/horobre-serce

Частину коштів з продажу квитків буде передано на потреби Збройних Сил України.

https://kyivmaps.com/ua/events/specialnij-pokaz-filmu-horobre-serce