f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

Голівудські оповідання молодої української продюсерки Polina Ura Herman

03.08.2024

Людмила Горделадзе

НСКУ, діячка кінематографії

Polina Ura Herman молода українська продюсерка, що має у доробку понад 20 реалізованих проєктів, керівниця продюсерської компанії UP UA STUDIO https://www.upua.com.ua/... . В 2022 році доля занесла Поліну з сином у Лос-Анжелес - Мекку кінематографістів.

За вкрай короткий термін Поліна отримала грін-карту, що надає право виїзду з США (і повернення) нарівні з громадянами США. Поліна вступила в декілька американських професіональних продюсерських об'єднань, пройшла декілька навчальних програм, побувала на знімальних майданчиках в Голлівуді.

Одночасно Поліна продовжувала як керівних і продюсер діяльність своєї української компанії, яка продовжує виробництво і реалізацію кінотворів.

Зараз Поліна, яка вже досить давно є членкинею НСКУ, перебуває в Києві. На запрошення Спілки Поліна виступила в Будинку кіно з докладною (і дотепною) розповіддю про свої американські успіхі і поневіряння, Порівняла досвід кіновиробництва в США, Європі і Україні, поділилася своїми живими спостереженнями про звичаї та менталітет американців. Було цікаво і повчально. Днями Поліна іде в Європу на фестиваль для участі в пітчингу. Хай щастить тобі, Поліна!

Вступне слово перед зустріччю з Поліною сказала Valeria Ivanenko яка тепер обіймає в Будинку кіно позицію керівника творчих програм. Ця зустріч була для Валерії прем'єрою на новій роботі. Вірю, що Валерія зробить Будинок кіно ще більш цікавим і творчим місцем сили кінематографістів.

https://www.facebook.com/gordeladzelb

https://www.facebook.com/varvara.image