f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

6.03.2024. Запрошуємо на благодійний показ «20 днів у Маріуполі»

06.03.2024

Цей фільм — потужна документальна стрічка лауреатів Пулітцерівської премії Мстислава Чернова, Василиси Степаненко, Євгена Малолетки.

Члени команди Associated Press стали останніми міжнародними журналістами в оточеному Маріуполі. Вони продовжили роботу в облозі та зафіксували кадри, які пізніше стали визначальними образами війни: смерті дітей, масові поховання, розбомблений пологовий будинок та інші жахи російських злочинів. Фільм зроблений у співпраці Associated Press та Frontline.

Документальну стрічку «20 днів у Маріуполі» також номінували на «Оскар» у категорії «Найкращий документальний фільм».

6 березня відбудеться благодійний показ з метою зібрати кошти на дрони для кіноматографістів-аеророзвідників кінообʼєднання Вавилонʼ13 Івана Баннікова та Ярослава Пілунського.

  • Коли: 6 березня, 18:30
  • Де: Будинок кіно, Саксаганського, 6
  • Вхід: будь-який довільний донат

Щоб забронювати місце у залі перекажіть довільну суму донату на банку https://send.monobank.ua/jar/AeaHB7u52P та надішліть скрін-підтвердження у реєстраційну форму за посиланням https://bit.ly/42Z5vUG.

Увага! Кількість місць обмежена.

За день до заходу ви отримуєте лист з нагадуванням про подію.

Вхід для членів спілки вільний при предʼявленні квитка.

Показ «20 днів у Маріуполі» — друга благодійна подія від кінокомпанії «Артхаус Трафік» та кінообʼєднання «Вавилонʼ13» у співпраці з Національною спілкою кінематографістів України.