f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

Фоторепортаж з майстер-класу сценариста Андрей Бабик.

15.08.2023

Наталя Соболєва разом з Людмилою Горделадзе

Майстер розповів про розвиток серіального ринку на Заході, про особливості інтернет- та стрімінгових платформ та про їхню капіталізацію, про найважливіші функції серіалів та їхній вплив на ідеологію, політику і соціум. Андрій Бабік розповів про моделювання майбутнього та рольові моделі, які людина бере з серіалу, про дивовижні збіги серіалів та реальності, про серіальні пророцтва, про "селодраму", на якій майже замкнулась телесеріальна індустрія України та про необхідність інакше презентувати Україну в світі.

Він наполягає на тому, що серіал має бути прибутковим бізнесом та наводить цифри і статистику. Андрій Бабік добре знає, що для цього потрібно і розповідає, чому українські серіали не є бізнесом та звідки беруться прибутки.

Він справжній професіонал своєї справи і ми бажаємо йому сил і натхнення для досягнення того, що він задумав.

А поки у Андрія Бабіка виходить книга, про яку ми ще будемо розповідати, він викладає сценарну майстерність в театральному та пише кілька сценаріїв. Успіхів йому та реалізацій. Дякуємо за цікавенний майстер-клас.

Дивіться фото, відмічайте себе та своїх друзів. Приходьте до майстерні «Кінорух» (один з проєктів Кіноспільнота), попереду – майстер-класи Марисі Нікітюк, Наталі Сумської, Лесі Самаєвої та багатьох українських кінотворців, яким є що сказати.

Вся інформація буде на нашому сайті https://www.kinospilnota.kyiv.ua/