f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

Oles Sanin провів майстер-клас епічного мислення

09.08.2023

Наталя Соболєва разом з Людмилою Горделадзе

Один із найкасовіших режисерів України, людина, яка створила найдорожчу за всю історію українського кіно періоду незалежності стрічку, автор картини, права на показ якої купили 27 країн, талановита у багатьох іпостасях особистість, режисер картини «Довбуш», на яку очікує вся країна, Oles Sanin провів майстер-клас епічного мислення, майстер-клас любові до своєї країни, майстер-клас стриманості, освіченості, харизми, артистичності, концептуальності як власного життя так і професійного. Адже його Мамай, Поводир, Довбуш та величезна кількість документальних робіт – це саме концепція, це ставлення, це – своя глибинна тема.

24 серпня на нас чекає велика прем’єра, якій ми бажаємо того, що і так у неї буде – грандіозного успіху. А Олесю Саніну побажаємо нових робіт, бо він має знімати, це вже давно зрозуміло. Дивіться наш фоторепортаж, згадуйте натхненність та захопленість, які панували в той вечір, відмічайте своїх друзів, приходьте на наступні майстер-класи.

12 серпня в гостях у Кіноспільнота буде АНДРІЙ БАБІК - провідний сценарист, телеведучий, викладач, автор сценаріїв серіалів "Жіночий лікар", "Розтин покаже", "Опер за викликом", "Ніконов і Ко", "Карпатський рейнджер", а також найуспішнішого серіалу «Нюхач», єдиного українського серіалу у каталозі Netflix. Ці зустрічі створені не для кінематографістів, а для глядачів Кіноспільноти, які прагнуть поринути в глибини сучаснго кінопроцесу, і не тільки в Україні, але й поза її межами.

Вся інформація на квитки на нашому сайті www.kinospilnota.kyiv.ua/

До зустрічі!!!