f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

15 червня Кіноспільноту відвідав народний співець Василь Нечепа

18.06.2023

Наталя Соболєва

НСКУ, Кіноспільнота

Дуже часто кобзарями ставали воїни, покалічені в боях. Вони вже не могли воювати та ефективно працювати на землі, але вони робили більше, розповідаючи про політичні та історичні події, свідками яких були самі.

Людей на показі було не так багато, як завжди і це мене здивувало, адже ця музика – особлива, її не часто почуєш навіть в Україні. Вона заворожує, інколи примушує прислухатися до слів і точно викликає багато думок, серед яких, і я себе на цьому спіймала – є такі, що я вважала б їх пафосними, але у даному випадку вони найбільш точні і прості. Бо що може бути простішим і водночас складнішим, ніж теми добра і зла, моральних обов’язків і зради, самопожертви та вибору. Дивіться фото, відмічайте себе та своїх друзів, приходьте до Кіноспільнота, тут завжди відбувається щось незвичне та захоплююче (хто був – той добре знає)).

Попереду (28 червня о 18:00) – зустріч з кінопродюсером Денис Иванов та показ фільму «Носоріг». Картина неординарна і зараз ви будете дивитись на неї іншими очима. Втім, хто ще не подивився її у свій час, це обов’язково треба зробити, адже створив цей фільм Олег Сенцов і це ім’я багато чого означає для нас.

Зараз він на фронті, у нашій розмові сказав, що хотів би особисто бути 28 червня в Кіноспільноті і буде намагатися зробити це, але, як людина війська, точно пообіцяти нічого не може і ми знаємо – чому. У будь-якому випадку ми побачимо або його, або його найсвіжіше відео та поспілкуємося з людиною, яка добре його знає.

Квитки https://www.kinospilnota.kyiv.ua/ До зустрічі!

https://www.facebook.com/natala.soboleva