f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

1.03.2023. Прем'єра документального фільму "Сильні, як земля"

01.03.2023

Синя зала, 17.00.

"Було складно, але ми тримаємося, бо ми українці. Ми вистоїмо, бо ми сильні, як земля", - Такими словами закінчується щоденник жительки села Перемога на Київщині, що перебувало в окупації і було звільнене наприкінці березня ЗСУ. Її історію, а також історії інших людей з Чернігівщини, Київщини, Львівщини та Рівненщини, записали автори документального проєкту "Сильні, як земля". Команда проєкту зібрала певний "колективний образ тилу" і показала історії людей із різним досвідом цієї війни: таких, які пережили окупацію, були змушені покинути домівку, релокувати бізнес тощо.

Творча група:

Авторка ідеї та продюсерка – Анна Слюсаренко.

Режисерка – Людмила Мельник.

Сценаристка – Злата Угрин.

Оператор – Віктор Петренко.

Режисерка монтажу – Лариса Шабрацька.

Авторка і виконавиця пісні – Марина Круть.

Документальний проєкт "Сильні, як земля" створений ГО "Мережа захисту національних інтересів «АНТС» www.ants.org.ua за сприяння Міжнародного фонду "Відродження".

Фільм «Сильні, як земля» — це не просто документальний фільм, це ціла концепція просування інтересів України в світі.

«Сильні, як земля» — це можливість нагадати світу про те, через що кожного дня доводиться проходити українцям та переконати іноземних партнерів, що ми подолаємо ворога, та для цього нам потрібна максимальна підтримка.

Зараз український народ не лише тримає мирним небо для всього світу, а й забезпечує продовольчу безпеку. Тому світ повинен знати, якою ціною нам це вдається та хто стоїть за кожним маленьким кроком до великої перемоги.

Тизер:

Українською (оригінал) – https://youtu.be/iJAaI6PSDFI

Англійською (дубляж) – https://www.youtube.com/watch?v=71tqaklbPuI&t=10s

Cторінки фільму https://www.instagram.com/_strong_as_the_earth_

https://www.facebook.com/profile.php?id=100088446530347