f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

24 січня 2023 р. Прем'єра фільму Дмитра Томашпольського «Лариса Кадочникова. Війна», обговорення картини, фотосесія з актрисою.

24.02.2023

Лариса Кадочникова - легенда українського театру і кіно, виконавиця ролі Марічки у культовому фільмі Сергія Параджанова «Тіні забутих предків» на своєму творчому вечорі розповідатиме про свій "фронт", про сьогодення, про життя і про кіно.

Після зустрічі – прем'єра фільму Дмитра Томашпольського «Лариса Кадочникова. Війна», обговорення картини, фотосесія з актрисою.

Про картину:

24 лютого 2022 року розпочалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Під час облоги Києва Лариса Кадочникова відмовилась евакуюватися і залишалась у місті. Виникнення нової реальності, у якій поєдналися минуле, сучасне і майбутнє, спогади, роздуми, мрії. Війна триває… Документальний фільм створений на матеріалах партизанської зйомки Києва, цитат з інтерв’ю та монологів актриси, документування вибухів міськими камерами спостереження і блогерами, зйомок із театру та кадрів із фільмів за участі Лариси Кадочникової.

Нова робота кінорежисера підводить своєрідний підсумок тривожного й багато в чому вирішального для України періоду.

У фільми взяли участь – музикант Олег Фагот Михайлюта; мистецтвознавець, професор Вадим Скуратівський; кінознавець та письменник Сергій Тримбач; колекціонер та меценат Олександр Брей. Режисер, камера, звук, монтаж – Дмитро Томашпольський.

Виробництво Кінокомпанії Гагарін Медіа, 2022 р.

Продюсер - Олена Дем’яненко.

Музика Fahot -Mantra

Трейлер https://youtu.be/kyfid6YgfvM

Для афіші використано фотографію кінооператора, засл. діяча мистецтв України Віктора Політова Кіноспільнота та @Благодійний фонд "Ми сильні. Ми вільні" збирає на квадрокоптер DJI Matrice 30T та оптичний приціл Leupold Mark 5HD для віськової частини АО222, яка тримає оборону на Донецькому напрямку. Звіт про виконання буде на нашій сторінці.

https://www.facebook.com/events/549431913579183/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D