f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Афіша Будинку кіно з 27 лютого по 2 березня

27.02.2017

З 27 лютого по 2 березня 2017 року у Будинку кіно заплановано такі кінематографічні події.

У понеділок, 27 лютого, о 18:30 у Синій залі в рамках репертуарної рубрики «Наш ілюзіон» та циклу «Наші співвітчизники у світовому кіно», укладеного кінознавцем Станіславом Сукненком, відбудеться показ художнього фільму Анатоля Литвака «Ніч генералів» (Великобританія, Франція, 1967).

В окупованій нацистами Варшаві у 1942 році відбувається жорстоке вбивство повії. Розслідування, яке проводить майор Грау (Омар Шариф), вказує на трьох німецьких генералів, одначе довести справу до кінця і знайти винних слідчому не дають. Через двадцять років вбивство повії у Гамбурзі привертає увагу Інтерполу. Інспектор Моран (Філіпп Нуаре) робить висновок, що воно пов'язане із давнім варшавським злочином. В ролях: Пітер О’Тул, Омар Шариф, Том Кортні, Дональд Плезенс, Філіпп Нуаре та інші.

Запрошення на показ можна роздрукувати самостійно, завантаживши за посиланням>>>.

У вівторок, 28 лютого, о 19:00 у Червоній залі в рамках проекту «Мистецькі фільми в Будинку кіно» кінознавець Алік Шпилюк представить художній фільм Кена Лоуча «Я, Деніел Блейк» (Великобританія, Франція, 2016), що отримав «Золоту пальмову гілку» Каннського МКФ.

Деніел Блейк – 59-річний столяр, який через хворобу втрачає можливість заробляти на життя і змушений звернутися по соціальне забезпечення. У коридорах держустанови він зустрічає матір-одиначку Кеті та двох її маленьких дітей. Для Кейті єдиний шанс уникнути життя у жалюгідній комірці у лондонському гуртожитку для безпритульних – заселитися до соціального помешкання на іншому кінці країни. Деніел і Кеті розпочинають двобій із абсурдною бюрократичною системою, яка аж ніяк не полегшує життя громадян Великої Британії. В ролях: Дейв Джонс, Гейлі Скваєрс, Шерон Персі. Часто бывают такие случаи, когда родные друг другу люди устраивают настоящий трах под действием спиртных напитков. Видео на такую тематику мы собрали на одном сайте. Смотрите пьяный инцест https://порно-инцест.com/pyaniy и вы не пожалеете, ведь интересно увидеть, как зрелая выпившая мамаша приходит вечером домой и едет не в свою спальню, а в спальню к родному сыну, которому сосет хуй и седлает его пиздой.

У четвер, 2 березня, о 18:30 у Червоній залі в рамках репертуарної рубрики «Кращі фільми світового прокату» відбудеться показ художнього фільму Жан-П’єра та Люка Дарденнів «Невідома» (Бельгія, Франція, 2016).

Одного вечора, закінчивши прийом пацієнтів, лікар Женні вирішує не відкривати пізньому відвідувачу двері свого кабінету. Наступного ранку поліція інформує її про те, що неподалік було знайдено тіло невідомої дівчини. Відчуваючи таємні докори сумління, Женні намагається самостійно встановити особу незнайомки... В ролях: Адель Енель, Жеремі Реньє, Фабріціо Ронджоне.

Більше інформації про події Будинку кіно тут>>>.

Власна інформація НСКУ