f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Голлівудський продюсер Анатолій Фрадіс став членом Одеського відділення НСКУ

06.07.2015

3 липня 2015 року голлівудський продюсер Анатолій Фрадіс став членом Одеського відділення НСКУ. Таке рішення прийняло Правління ОВ НСКУ, до якого Анатолій Фрадіс звернувся із відповідною заявою.

«З метою подальшого усебічного розвитку та посилення ділових, творчих і дружніх зв’язків з колегами-кінематографістами України, прошу взяти мене на облік в Одеському відділенні НСКУ в порядку спадковості, як члена Союзу кінематографістів колишнього СРСР.

Будучи спадковим одеситом і, зокрема, одеським кінематографістом у третьому поколінні, я щиро вірю, що мій 45-річний професійний кінематографічний досвід (зокрема – напрацювання 35-річної результативної продюсерської діяльності в Голлівуді) допоможуть сприяти успішному відродженню українського кінематографа», – написав він.

Анатолій Фрадіс – онук і син кінематографістів, імена яких заслужено вписані в історію одеського кіно. Він дебютував у кіно ще у дитинстві, зігравши одну з ролей у фільмі «Білий пудель» (1957).

У подальшому, закінчивши Вище театральне училище імені М. Щепкіна у Москві, працював другим режисером у знімальних групах і в середині 1970-х років став членом Спілки кінематографістів СРСР.

Переїхавши до США, він успішно продовжив роботу у галузі кіно у Каліфорнії. Нині Анатолій Фрадіс є шанованим голлівудським продюсером, у фільмографії якого – два десятки стрічок і серіалів. Чтобы развлечься и получить заряд адреналиновых эмоций, можно использовать секреты игрового автомата Book of Ra. В аппарате реализованы дополнительные функции символов, есть бонусный раунд и риск-игра, помогающие увеличить профит.

У травні 2015 року Анатолій Фрадіс став ініціатором, організатором і спонсором Першого фестивалю кращих українських фільмів у Голлівуді, проведеного за участі Національної спілки кінематографістів України.

За матеріалами Одеського відділення НСКУ