f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Третій випуск часопису «MOTOR» Комісії з молодіжної політики НСКУ

08.03.2024

Третій випуск часопису «MOTOR» Комісії з молодіжної політики НСКУ, який присвячено діловій грі «ВИБОРИ ГОЛОВИ ДЕРЖКІНО УКРАЇНИ» за участі студентів та викладачів КНУТКіТ імені Карпенко-Карого, Інституту екранних мистецтв, кафедри продюсерства аудіовізуального мистецтва та виробництва.

Приємною несподіванкою для учасників виборчих перегонів став десант вихованців Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС» Київського Палацу дітей та юнацтва. Молодь закликає до шляху реформування кіногалузі України негайно. Оператори Станіслав Самсоненко, Назар Головко та Дмитро Томашпольський.

https://www.facebook.com/ukrkino/videos/1725844094574616

Відбулися "Вибори Голови Держкіно України". Бізнес-гра студентів КНУТКіТ імені Карпенко-Карого, Інституту екранних мистецтв, кафедри продюсерства аудіовізуального мистецтва та виробництва була ініційована Комісією з молодіжної політики НСКУ.

Трьом студентам були запропоновані обставини – «Щоб я зробив, якби був обраний Головою Держкіно». Які кроки я зроблю для розвитку кіноіндустрії та зокрема для самореалізації молодого покоління? Мета проєкту - почути саме від молоді, що треба робити державній установі. Ділова гра у вигляді виборів на посаду.

Модератором події виступив продюсер, викладач та аспірант Кирило Горобець. Кожний кандидат виступив зі своєю програмою, та відповів на питання залу. У фіналі гри присутні у залі зробили свій вибір.

Перемогла студентка 2 курсу КНУТКіТ імені Карпенко-Карого, кафедри продюсерства аудіовізуального мистецтва та виробництва Інституту екранних мистецтв НОВОСІЛЕЦЬ ВІКТОРІЯ.

Приємною несподіванкою для учасників виборчих перегонів став десант вихованців Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС» Київського Палацу дітей та юнацтва. Фото Станіслава Самсоненко та Назара Головко

https://www.facebook.com/tomashpolski

https://www.facebook.com/photo/?fbid=801790878657317&set=pcb.801791275323944