f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

ПЕРШЕ ЧИСЛО ЧАСОПИСУ ПРОЄКТУ ЦЕХ/GUIL

16.01.2024

Dmitriy Tomashpolski

НСКУ, кінорежисер

голова комісії з молодіжної політики НСКУ

Мета проєкту - створення умов у Спілці кінематографістів для самореалізації нового покоління. Сприяння професійному розвитку та інтеграції творчої молоді у сучасний кінопроцес.

Перша зустріч з ініціативною групою молодих кінематографістів пройшла за участю Голови НСКУ Сергія Борденюка, керівництва Спілки, кінематографістів, журналістів.

На зустрічі відбулось обговорення мети, формату та напрямків проєкту. До заходу приєдналися онлайн й ті, хто тимчасово знаходяться у інших країнах світу. На разі до новоствореного об’єднання ЦЕХ/GUIL долучилося 210 молодих кінематографістів.

Перша зустріч в рамках "BRAINSTORMING ПРОЄКТУ", мета якого - створення руху творчої молоді, рганізація творчого середовища для покоління кінематографістів, що народжується.

Об’єднання молодих кінематографістів, кооперації, ресурсної і інтелектуальної допомоги, створення майданчику для передачі досвіду від старшого покоління до молодого, популяризація молодого українського кіно, співпраця молодих кінематографістів України з європейськими молодими кінематографістами.

Місія — створення умов у Спілці кінематографістів для самореалізації нового покоління. Сприяння професійному розвитку та інтеграції у сучасний кінопроцес.

Акції будуть проводитись на постійній основі протягом року.

https://vimeo.com/901782591?share=copy&fbclid=IwAR2AeizqzdfrhLTzW6Y7T4itMGW97vQBCC12dhiJxADpIrpnBjltymtgmFg