f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

У Києві стартував 52-й Міжнародний кінофестиваль "Молодість"

22.10.2023

Міжнародний кінофестиваль "Молодість" сьогодні стартує у Києві. Цього року він повертається до повноцінного формату і триватиме 8 днів. Які новинки кіно та зіркові гості чекають на глядачів - знає наша Ніна Коломієць.

Далі:

https://podrobnosti.ua/2483444-u-kiv-startuvav-mzhnarodnij-knofestival-molodst-2.html?fbclid=IwAR1FYTOFhjoa8nYY8YORBRkzE357nrtst9NqoAFLEVXWI61dlHlQWcTKNX4

Щира 52-га «Молодість»: дебюти та маршрути міжнародного фестивалю 

Найвідоміший у Європі український фестиваль "Молодість" та водночас свято кінематографічних прем'єр, на яке так чекали українські кіномани, проходить у Києві з 21-го по 29-те жовтня. Повноцінний фестиваль із десятком нових імен у програмі, що відриває світові нові молоді таланти, відбудеться у столиці в 52-й раз. 

Далі:

https://society.comments.ua/ua/article/art-and-culture/schira-52-a-molodist-debyuti-ta-marshruti-mizhnarodnogo-festivalyu-719689.html

Офіційний сайт 52-го кінофестиваль МОЛОДІСТЬ

https://molodist.com/

Національна спілка кінематографістів України вітає оргкомітет 52-го міжнародного кінофестивалю "Молодість" з початком напруженої та відповідальної роботи на благо української кінематографії!