f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Чілдрен Кінофест - 10 років!

01.05.2023

Перший фестиваль відбувся у 2014. Ми провели конкурс на найкращого персонажа фестивалю і переміг Совеня Чарлі, якого намалював Тьома Рассадніков з Донецька. За цей час стрічки фестивалю подивилися сотні тисяч дітей. Під час пандемії ми перенесли фестиваль в он-лайн. В минулому році ми провели його теж онлайн - в Україні і Польщі. На свій перший ювілей ми нарешті повертаємося в українські кінотеатри. До зустрічі 30 червня!

Чілдрен Кінофест

20 квітня о 11:20 · Чілдрен Кінофест повертається

Цьогоріч, з 30 червня до 9 липня, ми разом з нашими глядачами святкуватимемо свій ювілей – 10 років!

Від найменших до дорослих – кожен зможе долучитися до показів, які цього року відбудуться в гібридному форматі: фестивальні покази триватимуть одночасно в кінотеатрах 10 міст України (Київ, Львів, Ужгород, Вінниця, Житомир, Чернівці та інші). А для онлайн-перегляду ми готуємо спеціальну ювілейну програму — добірку фільмів-переможців Чілдрен Кінофесту попередніх років. Покази в кінотеатрах та онлайн як завжди безкоштовні за умови попередньої реєстрації.

Повна програма фестивалю буде оголошена незабаром

Медіапартнери: Суспільне Мовлення, УП.Життя, Мала академія наук України, Освіторія Медіа, На Урок, Нова Українська Школа, Національна спілка кінематографістів України

https://www.facebook.com/dennis.ivanov.77