f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Вітаємо актора Анатолія ХОСТІКОЄВА з днем народження!

19.02.2023

Національна спілка кінематографістів України вітає народного артиста України Анатолія Георгійовича Хостікоєва з днем народження! 

Надзвичайно популярний артист завжди відгукується на запрошення НСКУ для участі у заходах для широкої публіки. Вважаємо пана Анатолія нашим спілчанином і великим другом Спілки. Бажаємо міцного здоров`я, гарного настрою і утримання найвищої висоти визнання - багатомільйоних симпатій українців! 


15 лютого день народження святкує український актор Анатолій Хостікоєв. Після школи він вступив до театрального вишу, де підкорив викладачів бездоганною майстерністю. Закінчивши навчання, він дебютував у Львівському театрі імені Марії Заньковецької, а через чотири роки перейшов до столичного театру імені Лесі Українки.

У свої 23 роки Хостікоєв уперше з'явився на екрані у "Думі про Ковпака". Та найвідоміша його робота в кіно — роль Раймонда у фільмі "Мільйон у шлюбному кошику".

Звання українського секс-символа актор завоював завдяки образу султана Сулеймана у вітчизняному серіалі "Роксолана".

Нині Хостікоєв працює у Національному театрі імені Івана Франка і разом із дружиною актрисою Наталією Сумською всіляко підтримує ЗСУ.

https://kanaldom.tv/dni-narodzhennya-galileo-galileya-ta-anatoliya-hostikoyeva-15-lyutogo-v-istoriyi/