f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

СКАНДАЛ З ПІДСУМКАМИ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАДИ ГОЛОВИ ДЕРЖКІНО ТРИВАЄ.

27.11.2019

ЧЛЕН 2 і ЧЛЕН 3 НЕ ХОЧУТЬ НАС НІ БАЧИТИ, НІ ЧУТИ...

СКАНДАЛ З ПІДСУМКАМИ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАДИ ГОЛОВИ ДЕРЖКІНО ТРИВАЄ.

Він-то триває, але як стійко поводять себе винуватці скандалу.

Ось як про це написала сама ЮЛІЯ СИНЬКЕВИЧ, яку ЧЛЕНИ КОМІСІЇ (член 1, 2, 3...) сукупно забалотували у четвертому турі конкурсу: Минуло три дні, Національне Агентство Украіни З Питань Державноі Служби зробило нуль:

1) В понеділок представники кіноіндустрії разом із Julia Sinkevych зустрілися з паном Olexandr Starodubtsev, новим головою НАДС. Пан Стародубцев чудова людина, вислухав і надихнув.

2) Одночасно із зустріччю ми подали запити про надання протоколу і інформації про голосування кожного із членів комісії. Тому що два члени комісії систематично ставлять кандидатам нулі. В опублікованих на сайті протоколах вони ховаються за ніками “Член 2” і “Член 3”.

3) Під час самої зустрічі ми просили надати нам нарешті протокол співбесіди.

4) А ще просили пана Стародубцева організувати нам зустріч з усіма членами комісії.

5) Минуло три дні, і ось що ми маємо (спойлер - нічого): - На запит про надання інформації: в нас є на це 5 днів, строк ще не сплинув, не надзвонюйте. - По протоколу: на сайті протоколу немає. У Порядку строку для виготовлення протоколу немає. - комісія зустрітися із Юлією та представниками кіноіндустрії відмовилася.

Ми глибоко поважаємо зусилля пана Стародубцева і в рівній мірі дивуємося від безссилля голови НАДС у такій ультрапростій дії як надання інформації. Що ж, почекаємо до п’ятниці.

Сергій ТРИМБАЧ

НСКУ, Українська кіноакадемія

https://www.facebook.com/sergiy.trymbach?