f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Афіша Будинку кіно з 21 по 27 березня

21.03.2016

Протягом тижня, з 21 по 27 березня 2016 року, у Будинку кіно заплановано низку мистецьких подій.

У понеділок, 21 березня, у Синій залі в рамках проекту «Наш ілюзіон» й циклу «Наші співвітчизники у світовому кіно», укладеного кінознавцем Станіславом Сукненком, відбудеться показ стрічки Стенлі Крамера «Цей шалений, шалений, шалений світ» (США, 1963) – комедії про подорожніх, що на шляху до Лас-Вегаса дізнаються про скарб, схований під Великим W, і наперегони мчать за ним, намагаючись позбавитись конкурентів… В ролях: Спенсер Трейсі, Мілтон Берл, Сід Цезар, Бадді Гаккет, Етель Мерман, Майк Мазуркі.

У вівторок, 22 березня, у Синій залі в рамках Акторської майстерні «Поетична мозаїка» відбудеться вечір, присвячений всесвітньому дню поезії. У програмі: музика, пісні, вірші. Вечір веде заслужена артистка України Лідія Чащина.

Від 25 березня у Будинку кіно розпочинаються заходи ХІІІ Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA: покази фільмів, майстер-класи, дискусії. Зауважимо, що цього року вхід на фестивальні покази, що відбуваються після 15:00, – за квитками. Квитки можна буде придбати у фестивальній касі безпосередньо у Будинку кіно. Я знаю что у тебя есть желания и большинство из них связаны с деньгами ведь действительно деньги решают проблемы в таком случае готов тебе порекомендовать такой сайт как sportlive1.com https://sportlive1.com/ который действительно сможет выполнить твои желания и ты будешь счастлив быть на данном сайте и зарабатывать тут деньги хорошие

Більше інформації про події Будинку кіно тут>>>.

Власна інформація НСКУ