f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

КОМПОЗИТОРУ ВОЛОДИМИРУ ГРОНСЬКОМУ - 65

27.12.2019

Sergiy Trymbach 

Дорогий Володимире Петровичу, з Днем народження! Здоров"я, сил, натхнення на многії і преблагії літа і зими!!

ВОЛОДИМИР ГРОНСЬКИЙ - одне із див українського мистецтва, нашої культури. Його музика насичена мелодіями, що прогрівають душу наскрізь, піднімають ввись, очищають від намулу й кіптяви щодення, роблять її гармонійнішою і сонячнішою. Відтак не дивно, що з ГРОНСЬКИМ завжди охоче працювали і працюють найбільші українські кінорежисери. Ось і цьогоріч музику композитора можна почути у нових фільмах В"ячеслава Криштофовича ("Передчуття") і Романа Балаяна ("Ми є... Ми поруч").

Ну, а дотепер... Назву лишень кілька стрічок, де звучить музика ГРОНСЬКОГО - ""Фучжоу", "Сьомий маршрут" і «Той, хто пройшов крізь вогонь» Михайла Іллєнка, "Гріх", "Пастка", "Злочин з багатьма невідомими", "Острів любові" Олега Бійми, "Циганка Аза" Григорія Кохана, "Залізна сотня" і "Владика Андрей" Олеся Янчука, "Геллі і Нок" та "Останній бункер" Вадима Іллєнка...

Їх багато більше, тих фільмів, - дивовижний талант композитора поєднується з його дивовижною працездатністю. Останнє підтверджується і просто титанічною, без перебільшень, працею ВОЛОДИМИРА ПЕТРОВИЧА на посту директора Всеукраїнської громадської органiзацiї колективного управлiння правами авторiв аудіовізуальних творів Cimema. Він узяв на себе великий тягар відповідальності за надзвичайно важливий сектор роботи щодо забезпечення авторських прав і достойної оплати авторських винагород. І як працює! Спасибі, спасибі, спасибі, дорогий друже!! Дай, Боже, Вам міцності і сприяння небес, хай винагороджується Ваша праця і Ваш талант!!! Украинские онлайн казино пользуются спросом среди азартных игроков разных стран постсоветского пространства. Это не удивительно, ведь когда впервые получал выплаты в Космолоте , лично убедился в честности клуба. Здесь не требуется много времени для верификации, отсутствует дополнительная комиссия, а запросы по выводу денег обрабатываются максимально быстро.

Фото Юрія Гармаша — разом із Володимир Гронський.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3922312564461274&set=a.1036455943046965&type=3&theater