f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Фінальний трейлер фільму «Бобот та Енергія Всесвіту»

14.08.2018

За кілька тижнів до релізу українського фантастичного фільму «Бобот та Енергія Всесвіту» команда випустила фінальний трейлер.

Фільм створюється українською студією Mental dRrive за підтримки Держкіно. У прокат стрічка вийде 30-го серпня.

Трейлер 

 


 

«Нещодавно шведський сейлз-агент – компанія LevelK, анонсувала в онлайн-виданні ScreenDaily, про отримання ліцензії на світовий кінопрокат фільму. Для нашої команди це неабиякий успіх. Мені б  дуже хотілося, щоб для українського глядача цей фільм став прикладом того, що все у житті можливо зробити, якщо дуже прагнеш», – Олексій Москаленко, генеральний продюсер. 

«Коли ми думали про ідею фільму, для нас найважливішим було показати, що кожен з нас несе відповідальність за долю світу, який нас оточує. Показати наше класичне небажання брати участь у важливих подіях, а це саме те, що може знищити не тільки одну людину, але й цілий світ. Фільм про те, що кожна людина повинна боронити землю на тому місці, де вона перебуває, незалежно від того, хто ти – супергерой чи хлопець зі скаутського табору», – Максим Ксьонда, режисер. 

Над створенням VFX для фільму працює команда зі 100 осіб і всі вони з України. Команда фільму вирішила створити прецедент, коли такого рівня кіно створене виключно українцями.

«Цей фільм стане випробуванням для усієї VFX індустрії, адже фільм повністю роблять наші спеціалісти. Окрема подяка нашим партнерам: Держкіно, діджитал-оператору lifecell і НЕК «Укренерго», без підтримки яких цей фільм не відбувся б», – додав Олексій Москаленко.

Минулого тижня команда фільму запустила соціальну ініціативу зі збору сміття #БоботПротиСміття, яку підтримали «Київміськвторресурси», «Україна без сміття» та мережа супермаркетів «Сільпо».

Синопсис фільму:

Внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі може зникнути електроенергія. Електромагнітне поле Землі – це щит, збудований людьми, що формується спеціальними енергетичними Станціями, одна з яких була відключена Сміттярами – невідомими істотами. 12-річний Вадик потрапляє у вир подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – трансформаторна будка, носій Енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі. Тепер від мужності Вадика залежить доля людства.

Інформацію надано Державним агентством України з питань кіно.