f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Вийшов перший трейлер фільму за "Ворошиловградом" Жадана

02.03.2018

У Мережу виклали перший трейлер нового українського фільму «Дике поле», знятого за романом українського письменника Сергія Жадана «Ворошиловград».

Про це повідомляє itc.ua,

 

 

 

«Дике поле» – це фільм в жанрі драми. За сюжетом, Герман (історик за освітою та політичний експерт за даними на візитівці) повертається до міста свого дитинства, аби провідати брата, який тримає бензоколонку в донбаських степах. Натомість йому доведеться зариматися у цьому неназваному місті надовго - його брат зник, на його бізнес зазіхають місцеві мафіозі, а давні друзі мають якісь дивні справи. Тож Герман має вирішити, чи спробувати розплутати ситуацію на малій батьківщині, чи то кинути все і повернутися додому.

Режисером стрічки «Дике поле» став Ярослав Лодигін. Над сценарієм працювала драматург Наталя Ворожбит. У фільмі зіграли Олег Москаленко, Володимир Ямненко, Олексій Горбунов, Руслана Хазіпова, Георгій Поволоцький, Євгенія Муц, Ігор Портянко та інші. 

В епізодичній ролі можна буде побачити й власне Сергія Жадана. Зйомки проходили у Старобільську на Луганщині та в Києві і завершилися у вересні 2017 року.

У широкий прокат в Україні фільм «Дике поле» вийде 8 листопада 2018 року. Перед цим заплановано прем’єру стрічки на українських та міжнародних фестивалях.

 

Фото facebook.com/voroshilovgradfilm

Джерело: Укрінформ