f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Презентація першого трейлеру мультфільму "Клара"

01.03.2018

Перший український офіційний тизер-трейлер повнометражного анімаційного фільму «Клара».

 

Трейлер відкриває глядачам дивовижний казковий світ, де відбуваються пригоди героїв анімаційного мультфільму «Клара».

 

Вихід мультфільму у широкий прокат на території України заплановано на

5 жовтня 2018 року. Дистриб’ютором в українському прокаті виступає компанія UFD.

 

Проект реалізується українською анімаційною студією Імідж Пікчерз і є одним з наймасштабніших в Україні. Два роки студія тримала подробиці проекту у таємниці для широкого загалу, щоб довести якість української анімації до безпрецедентного рівня та вразити не тільки вітчизняного, але й міжнародного глядача.    

 

Студією був розроблений власний всесвіт з масштабними локаціями та вражаючими ландшафтами, які здивують глядачів та занурять у сюжет мультфільму.

 

Фільм знімається з використанням новітніх технологій: реалістичні оточення, в яких рухаються навіть листя дерев та трава, симуляція тканин, динамічне волосся та шерсть, багата міміка персонажів та видовищні спецефекти.       

 

Фільм зачарує не тільки оригінальною історією і яскравістю кольорів, але й деталізацією зображення. Жанр пригодницької комедії, в якому представлении? фільм, викличе інтерес у глядачів усіх вікових категоріи? і стане чудовою нагодою для сімейного перегляду.

 

Сценарій мультфільму «Клара» є оригінальним і був спеціально створений як перший фільм у однойменній франшизі. Всі персонажі є зрозумілими для великої аудиторії і розраховані на світовий прокат.

 

Сюжет:

 

Один раз на тисячу років у казковому світі з'являється чарівний дракончик. Через його виключну рідкість, дракончика викрадають сили зла, щоб використати його чари. Завдяки випадку вони втрачають дракончика, якого знаходять двоє друзів - життєрадісний єнот і буркотливий гном.

 

Друзі відправляються в далеку дорогу, щоб повернути дракончика додому. На своєму шляху їх чекає зустріч з дівчиною Кларою та її помічниками - трьома кумедними мавпочками. Клара допомагає гному та єноту рятувати дракончика щоб з’ясувати таємницю свого минулого.

 

Долаючи масу труднощів друзі дізнаються, що Кларі загрожує ще більша небезпека, і їх пригоди стають ще неймовірнішими. А її мавпочки влаштовують шалений гармидер і потрапляють у вибухові халепи.  

 

Чи зможуть наші герої повернути дракончика додому, подолати сили зла та хто є насправді Клара? Відповіді на всі ці питання можна дізнатись переглянувши мультфільм «Клара»!

 

 

 

Оригінальна назва:  CLARA 

В українському прокаті: КЛАРА

Студія: ІМІДЖ ПІКЧЕРЗ ( IMAGE PICTURES )

Жанр: Анімація, сімейний, комедія

Хронометраж: 85 хвилин

Формат: 2D

Автори сценарію: Олександр Клименко, Сергій Грабар

Режисер: Олександр Клименко

Генеральний продюсер: Олександр Клименко

Продюсери: Світлана Пономаренко, Юрій Левчук, Володимир Хуткий

Вебсайт компанії: image-pictures.com

Вебсайт фільму: clara-cartoon.com

 

Інформацію надано Державним агентством України з питань кіно.