f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

«Слугу народу 2» на День незалежності подивилися мільйони глядачів

01.09.2017

24 серпня 2017 року у День незалежності України на телеканалі "1+1" відбулася всеукраїнська телевізійна прем'єра фільму Олексія Кирющенка "Слуга народу 2", знятого студією "Квартал 95" як продовження телевізійного серіалу.

Фільм "Слуга Народу 2" став найпопулярнішим продуктом на українському телебаченні у день показу за аудиторією «18–54, К50+». Рейтинг картини склав 4,37%, а частка – 16,58%. За аудиторією «18–54, вся Україна» показники фільму були такими: рейтинг – 4,65%, а частка – 15,8%.

Одразу після телепрем'єри фільм з'явився на офіційних інтернет-ресурсах і став справжньою подією в мережі. Справа в тому, що після кінотеатрального прокату взимку цього року жодна піратська версія картини не потрапила в інтернет.

Лише на офіційному YouTube-каналі "Кварталу 95" протягом першої доби проект подивилися близько 1 мільйона разів. Він став найпопулярнішим відео в українському сегменті YouTube.

У Казахстані та Білорусі фільм також вийшов на перші позиції в трендах переглядів.

На офіційному YouTube-каналі "Кварталу 95" фільм "Слуга народу 2" представлений з англійськими субтитрами. Глядачі з різних країн світу залишили тисячі позитивних відгуків про стрічку. Відгуки надходять від глядачів із Великобританії, США, Польщі, Казахстану, Німеччини, Ізраїлю та інших країн.

Також 24 серпня 2017 року у прифронтовому Краматорську на центральній площі Миру відбувся показ "Слуги народу 2" під відкритим небом – після гала-концерту студії "Квартал 95", на який зібралося близько 50 тисяч жителів сходу України. На величезному екрані стрічку дивилися одночасно десятки тисяч осіб.

За офіційною інформацією