f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Держкомтелерадіо затвердив статут ДСП «Укртелефільм»

17.08.2017

У Державному комітеті телебачення та радіомовлення України затверджено нову редакцію Статуту державного спеціалізованого підприємства «Укртелефільм» (код ЄДРПОУ 35524710). Відповідний наказ 11 серпня 2017 року підписав голова відомства Олег Наливайко.

ДСП «Укртелефільм» (не плутати з ДП «Українська студія телевізійних фільмів “Укртелефільм”») засноване на державній власності та належить до сфери управління Держкомтелерадіо. Воно знаходиться за адресою: Київ, вул. Кирилівська, 160 і є правонаступником усіх прав і обов'язків державного підприємства «Дослідне конструкторсько-технологічне бюро “Фотон”».

Основними напрямками діяльності підприємства є створення, організація виробництва науково-популярних, науково-виробничих, виробничо-практичних, навчальних, громадсько-політичних, довідкових, літературно-художніх, рекламних телевізійних програм, телевізійних фільмів на замовлення, за державним контрактом, державним замовленням, національними, регіональними та власними тематичними програмами, які розраховані на масового глядача; проведення фестивалів, конкурсів, а також з'їздів, форумів, конгресів, семінарів (кіно-, теле-, музичних, фольклорних) тощо.

Відповідно до наказу Держкомтелерадіо генеральному директору ДСП «Укртелефільм» Василю Біленькому необхідно забезпечити державну реєстрацію Статуту ДСП «Укртелефільм» в установленому порядку.

З текстом наказу можна ознайомитися тут>>>.

Офіційна інформація