f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Оголошено учасників секції «Серіали!» 8-го ОМКФ

08.07.2017

ОМКФ–2017 у рамках секції «Серіали!» представить роботи з п’яти країн світу.

Куратором секції цього року став фестиваль серіалів Series Mania, партнерами виступили «Медіа Група Україна» та телеканал «Україна».

На рахунку українського режисера Олега Масленнікова 92 роботи у 86 проектах, серед них детектив «Специ». Серіал розповідає про життя експертів-криміналістів, які щодня розслідують злочини. Андрій Макаров – керівник команди, завжди працює в парі зі слідчою Богданою Ковальською. Вони симпатизують одне одному, але обидва не готові починати нові стосунки. Паралельно Макаров займається розслідуванням особистої справи, що стосується вбивства його сестри.

«Трансфер» – робота французьких режисерів Клода Скассі та Патріка Бенедека. Головним героєм серіалу є звичайний чоловік Флоріан Бассо, який, плаваючи на човні з родиною, випадково потопає. Флоріан декілька років пролежав у комі, перед тим, як прокинутися в тілі іншої людини. Тепер йому доводиться приховувати свою особистість і жити чужим життям, щоб мати змогу знайти рідних.

Ізраїльський режисер Рон Нініо та сценарист Шломо Машіах створили серіал «Ваша честь». Це повчальна історія чесного та поважного судді. Життя Міхи Алкобі змінюється, коли він вирішує зрадити своїм принципам, щоб захистити свого сина. Історія про найстійкіших людей, які ламаються, зіткнувшись зі смертю та відчаєм.

У 2017 році бельгійські режисери Філіп Ленаертс та Марк Бриссінк завершили зйомки серіалу «В шоколаді». Сюжет розгортається на шоколадній фабриці, де працюють розумово відсталі люди. Один із робітників на ім’я Джаспер закохується у свою колегу Тіну. Раптом дівчину депортують на її батьківщину – тоді хлопець зі своїми друзями вирушають на пошуки Тіни.

Серіал із Данії від режисера Каспера Барфолда «Захоплення заручників» змусить вас пережити різні емоції. Дії сюжету розгортаються осіннім ранком у метрополітені. Життя 15-ти пасажирів змінилося назавжди, коли невідомі злочинці взяли їх у заручники. У серіалі розгортаються події, що змінюють свідомість не тільки заручників, але й жителів Данії загалом.

Покази епізодів серіалів на великому екрані пройдуть з 15 по 19 липня 2017 року.

Офіційна інформація