f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Film.ua зняв для каналу СТБ мелодраму «Кафе на Садовій»

25.06.2017

Завершилися зйомки мелодрами «Кафе на Садовій», яка є спільним проектом кіностудії Film.ua і телеканалу СТБ, інформує «Детектор медіа».

Прем'єра 4-серійної стрічки відбудеться в ефірі каналу восени.

Історію про трьох жінок, кожній з яких довелося пройти нелегкий шлях у пошуках справжнього кохання, знімали в красивих локаціях Києва, а також в павільйонах Film.ua.

Три жінки, три історії. Всі вони різні і за віком, і за характером, у кожної з них є своя таємниця. Ольга, Ніка і Валентина працюють в «Кафе на Садовій» і мріють про жіноче щастя. Ольга, відсидівши замість чоловіка тюремний термін, намагається повернути свого сина, якого чоловік-зрадник віддав під опіку в іншу сім'ю. Валентина не може визнати, що за вічним протистоянням з власником кафе криється справжня любов. Ніка, втікши від багатих батьків і зради, намагається почати нове життя серед простих і чесних людей. Щоб знайти свою справжню любов, кожній із них треба буде пройти нелегкий шлях. Але у всіх складних життєвих ситуаціях жінки завжди підтримують одна одну і незабаром стають справжніми подругами.

До зйомок був залучений один з учасників шоу «Майстер-Шеф» каналу СТБ. «Спочатку ми не планували знімати нарізку з фуд-кадрів, але в процесі зйомок зрозуміли, що нам це потрібно і ми це можемо», – сказала продюсерка проекту Катерина Швець.

Режисерка стрічки: Христина Сиволап. Продюсери: Віктор Мирський, Катерина Шевелюк, Олена Малкова, Катерина Швець. Оператор: Дмитро Кіптілий. Авторки сценарію: Олена Вержак, Наталя Сидорівська.

В ролях: Марина Кукліна, Антон Сьомкін, Леся Самаєва, Сергій Коршиков, Лев Сомов, Володимир Заєць, Олексій Сморигін, Олеся Гайова, Федір Гуринець, Олександр Соколов.

«Детектор медіа», 15 червня 2017 року