f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Прем’єра українсько-італійської комедії «Ізі» Андреа Маньяні відбудеться на 70-му МКФ у Локарно

14.06.2017

Світова прем’єра українсько-італійської комедії «Ізі» Андреа Маньяні відбудеться на 70-му Міжнародному кінофестивалі у Локарно, Швейцарія.

Стрічку буде представлено у другому за значущістю конкурсі фестивалю – «Кінематографісти сьогодення» (Concorso Cineasti del presente), в якому беруть участь перші та други повнометражні роботи режисерів.

Комедія «Ізі» – повнометражний дебют італійського режисера Андреа Маньяні.

У фільмі йдеться про пригоди в українських Карпатах депресивного 40-річного італійця Ісідоро (Ніколя Ночелла), колишнього красеня й успішного пілота «Формули-3», який має виконати завдання брата і привезти із Італії у карпатське село труну із тілом загиблого на будівництві українського заробітчанина.

Фільм є першою офіційною українсько-італійською ко-продукцією. Її створили за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно, Міністерства культури Італії та Фріулі Венеція Джулія аудіовізуального фонду.

Над виробництвом фільму працювали компанії «Фреш продакшн» (Київ, Україна), «Бартлебі Філм» (Рим, Італія) та «Пілгрім Філм» (Трієст, Італія).

70-ий МКФ у Локарно триватиме з 2 по 12 серпня 2017 року.

«Ізі» вийде у вітчизняний кінопрокат 21 вересня 2017 року. Дистриб’ютором комедії стане компанія «Кінокомпанія ММД».

Власна інформація НСКУ