f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Прес-день на знімальному майданчику фільму Максима Ксьонди «Бобот»

09.06.2017

13 червня 2017 року кінокомпанія mental dRive studio проводить прес-день на знімальному майданчику повнометражного ігрового фільму «Бобот», який створюється за підтримки Держкіно.

Журналісти зможуть побачити, як відбуваються зйомки фільму у жанрі наукової фантастики, поспілкуватися зі знімальною групою, акторами стрічки та головою Державного агентства України з питань кіно Пилипом Іллєнком.

Фантастично-пригодницький фільм «Бобот» – це історія про 14-річного хлопчика Вадика, який випадково потрапляє у центр конфлікту між двома інопланетними цивілізаціями. Разом із трансформаторною будкою на ім’я Бобот Вадик повинен врятувати світ.

Початок події – 12:30, завершення – орієнтовно о 14:00.

Місце проведення: 6-й павільйон Національної кіностудії художніх фільмів ім. О. Довженка (пр. Перемоги, 44).

Для отримання аккредитації, будь ласка, пишіть на адресу: vs@mentaldrivestudio.com. Контактна особа: Валерiй Симончук, (067) 465 90 80.

Довідково:

Повнометражний ігровий фільм «Бобот» режисера Максима Ксьонди став одним із переможців Сьомого конкурсного відбору кінопроектів Держкіно. 7 грудня 2015 року Державне агентство України з питань кіно уклало державний контракт з компанією-виробником про надання державної фінансової підтримки в обсязі 50% від загальної кошторисної вартості фільму. Частка державного фінансування складає 10 млн. грн. Виробництво здійснює ТОВ «М.Д.С. ЛТД». Продюсер фільму – Олексій Москаленко.

Фантастично-пригодницький фільм «Бобот» – це розповідь про двох дітей, які починають розуміти своє місце у світі, відчувати, що від них залежить життя інших і вони можуть все змінити, але для цього треба побороти в собі страх, байдужість та ненависть. Чотирнадцятирічному хлопчикові доводиться зазирнути під полог звичайності, у неймовірний світ, що завжди був поряд. Під час своїх пригод він проходить багато випробувань, зустрічає фантастичних істот, добрих друзів та перше кохання. Від мужності та рішучості нашого героя залежить доля не лише його друзів, а й всього світу.

Офіційна інформація