f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Розпочато зйомки продовження серіалу «Гвардія»

09.06.2017

6 червня 2017 року стартували зйомки другої частини військово-патріотичного драматичного телесеріалу Олексія Шапарєва "Гвардія", що розповідає про долі перших добровольців Національної гвардії України, які навесні 2014-го просто з Майдану пішли захищати Україну.

Головні події "Гвардії-2" розгортатимуться безпосередньо в зоні бойових дій та у ворожому тилу, де розвідники-гвардійці протистоятимуть насамперед російській агресії.

Фільм "Гвардія-2" на замовлення "2+2" знімає Praktika Production. Зйомки відбуваються за підтримки Національної гвардії України.

"Для "2+2" зйомки другої частини "Гвардії" – це справа честі і принципу. Це – наша шана тим, хто боронить майбутнє України", – зазначив генеральний продюсер "2+2" Максим Кривицький.

"Коли ми знімали першу частину, ще всім нам здавалося, що війну можна буде швидко закінчити. Сьогодні ж прийшло розуміння, що земля на Сході тлітиме ще довго, і у "Гвардії-2" ми хочемо показати, як і з ким наші герої щодня борються, щоб ця ракова пухлина не перекинулась на всю країну", – розповів режисер фільму Олексій Шапарєв.

У головних ролях: Олексій Горбунов, Вано Янтбелідзе, Олексій Тритенко, Ахтем Сеітаблаєв, Дмитро Ступка, Дмитро Тубольцев, Анна Топчій, Денис Мартинов, Денис Гранчак, Римма Зюбіна, Ольга Матешко.

Режисер: Олексій Шапарєв. Оператор: Анатолій Химич. Автор сценарію: Микола Рибалка.

Прем'єра першої частини "Гвардії" відбулась на каналі "2+2" 23 травня 2015 року. На сьогодні "Гвардія" є найбільш рейтинговим серіалом "2+2".

За офіційною інформацією