f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Канал «Україна» показав фільм «Вірю. Люблю. Сподіваюсь», продублювавши його українською мовою

08.05.2017

6 травня 2017 року на телеканалі «Україна» відбулася прем'єра 4-серійної стрічки «Вірю. Люблю. Сподіваюсь», яку телеканал продублював українською мовою, інформує «Детектор медіа».

Виробництвом серіалу на замовлення телеканалу «Україна» займалася компанія «Олександр-фільм». Зйомки стрічки проходили в Білорусі восени 2016 року.

«Ця стрічка про трьох жінок – Віру, Надію і Любов. У них відібрали квартиру в столиці, через це вони змушені переїхати в маленьке містечко, – розказав режисер серіалу Кирило Капіца. – Ситуація ускладняється тим, що одна з них вагітна, але народжувати не хоче. У цей момент її сестра пропонує забрати дитину собі. Глядачам каналу «Україна» буде цікаво спостерігати за тим, як у результаті складуться долі жінок».

За сюжетом фільму, одна з головних героїнь, яку зіграла Олена Великанова, працює вихователем у дитячому садку.

«У нас на майданчику часто було багато дітей. Всі вони обнімалися і гралися зі мною, – сказала пані Великанова. – Мені взагалі здається, що історії про дітей – це моя кармічна тема. Мабуть, така у мене доля – зніматися з малюками або з вагітними жінками».

У стрічці також знялися актори Оксана Дорохіна, Дарина Сазонова, Олександр Ільїн, Іван Ніколаєв, Василь Козлов, Світлана Суховій.

За інформацією «Детектора медіа»