f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

На каналі «2+2» демонструватимуть український детективний серіал «Схватка»

13.04.2017

17 квітня 2017 року в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем’єра українського кримінального серіалу «Схватка» про роботу вигаданого спецпідрозділу з розкриття особливо важких злочинів, інформує «Детектор медіа».

За сюжетом співробітники спецпідрозділу займаються розслідуванням найтемніших і найзаплутаніших злочинів, що відбуваються у сучасному місті. Головними героями детективного серіалу є оперативник, колишній спецназівець Артур (Петро Крилов), криміналіст Анна (Інна Приходько), експерт Борис Коган (Микола Бутковський), психолог Ніна (Даша Трегубова), комп’ютерний геній Ігор (Влад Никитюк). Очолює команду професіоналів «шеф» Гліб Стриженов (Олексій Череватенко). У них різні характери і різні методи роботи, але мета одна – покарати вбивцю.

«У «Схватці» ми займаємось психологічно дуже важкими злочинами. Все стримано, серйозно, багато аналітики, є й переслідування, і стрілянина, але наші емоції виявляються не так назовні, як у відданості справі. Для мене, такий акторський досвід був новим і дуже цікавим», – розказала виконавиця однієї з головних ролей Інна Приходько.

16-серійна стрічка виходитиме на телеканалі «2+2» від 17 квітня 2017 року, з понеділка по четвер, о 20:15.

Виробництвом серіалу опікувалася компанія Pro TV. Продюсери: Віктор Приходько, Артем Приходько. Режисери: Віталій Ващенко, Андрій Мозговий, Володимир Онищенко, В’ячеслав Альошечкін, Вікторія Кругла.

За інформацією «Детектора медіа»