f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

«Планета Кіно» і Molodiya Festival запустили конкурс соціальної реклами «Людина людині»

07.04.2017

Фестиваль Molodiya Festival та мережа кінотеатрів «Планета Кіно» стали ініціаторами конкурсу соціальної реклами «Людина людині», інформує «Детектор медіа».

У рамках конкурсу організатори закликають молодих рекламістів зняти короткі відеоролики про взаємоповагу між людьми в суспільстві.

Конкурс «Людина людині» має на меті нагадати, що за приємне співжиття серед інших відповідальні самі громадяни, а суспільство легко змінюється на краще, коли всі громадяни докладають трохи зусиль.

«Які люди населяють цю країну? Це люди, яким не до смаку золотий батон і які схильні до самоорганізації; це відомі у всьому світі фахівці й амбітна молодь; це успішні стартапери і невтомні активісти; це люди, які варті і готові жити європейським життям. То чому б не почати жити ним просто зараз? Ми переконані, для цього потрібна не валюта в єврах, а взаємоповага в суспільстві. Не тицяти факи водію у сусідній автівці і дякувати касирам у супермаркеті; не хамити шоферу маршрутки, бо "чого став, мені додому пора!" і посміхатися консьєржу; просто бути ввічливими, адекватними і доброзичливими. От про це наш проект», – пояснюють організатори.

Найкращі ролики соціальної реклами отримають ротацію на великих екранах мережі «Планета Кіно» та розділять призовий фонд у розмірі 100 000 грн. Найцікавіші, на думку журі, учасники конкурсу отримають сертифікат на навчання в Kyiv Academy of Media Arts (КАМА), річні абонементи в кінотеатри «Планети Кіно» і трансляції у ЗМІ.

Обирати найкращі роботи конкурсу буде міжнародне журі, у складі якого – чеський рекламіст Ян Латал, креативний директор Tabasco в Україні Олександр Смирнов, Павло Вржещ із Banda Agency та інші.

«У роботах хочемо бачити конструктив, гумор, нетривіальний підхід та оригінальне бачення теми; професійне виконання та дотримання норм фестивалю – мастхев», – нагадують організатори.

Прийом робіт триватиме до 25 травня 2017 року.

Детальні умови конкурсу та форму заявки учасника можна знайти за посиланням>>>.

Сторінка заходу у Фейсбуці тут>>>

За інформацією «Детектора медіа»