f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

На каналі «Україна» стартує показ серіалу Олександра Кирієнка «Два життя»

23.03.2017

27 березня 2017 року телеканал «Україна» покаже перші два епізоди 12-серійної кримінальної мелодрами «Два життя» виробництва кінокомпанії Film.ua, інформує «Детектор медіа».

Показ стартує в ефірі о 21.00. Серіал виходитиме на каналі з понеділка по п'ятницю.

За сюжетом, Анжела, типова представниця «золотої молоді», підозрює, що її батько, солідний бізнесмен, винен у смерті її матері, і бачить в ньому загрозу для свого нареченого Дмитра. Коли Дмитро напередодні їхнього весілля зникає, Анжела вирішує, що до цього причетний її батько. Вона викрадає секретні документи батька і передає їх поліції.

Дівчина розуміє, що батько ніколи їй не пробачить, і просить укриття за програмою захисту свідків. Однак, опинившись у глухому містечку із новим паспортом і без засобів до існування, Анжела з жахом усвідомлює, що ніякої програми не існує – її просто використали в чиїсь хитрій грі, і керує цією грою точно не батько...

За словами режисера Олександра Кирієнка, фільм насичений несподіваними поворотами сюжету і екстремальними сценами.

«Глядачі побачать багато трюків – вибух і падіння автомобіля з мосту, бійки у воді, розбивання скла в машині. У цьому нам допомагали каскадери і піротехніки. Однак варто зазначити, що головна героїня Анжела, котру зіграла Олена Радевич, у трюках брала участь без каскадерів: на висоті вона сама перелазила з вікна на балкон і спускалася по мотузці з тераси у приватному будинку», – сказав режисер.

У серіалі знялися актори Олена Радевич, Сергій Радченко, Віталій Кищенко, Нодар Джанелідзе, Яна Соболевська, Олесь Каціон, Олексій Грішин, Кирило Жандаров, Мальвіна Салійчук, Святослав Жмурко та інші.

Продюсери – Віктор Мирський, Олеся Лук'яненко, Олена Лісняк. Оператор – Олексій Цвелодуб. Автор сценарію – Євген Григоренко. Зйомки фільму проходили в Києві та Київській області влітку минулого року.

«Детектор медіа», 22 березня 2017 року