f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

«1+1» здобув нагороду за промо-кампанію документального фільму «Розщеплені на атоми»

22.03.2017

14 березня 2017 року телеканал «1+1» отримав золото міжнародної премії PromaxBDA Europe Awards 2017 за промо-кампанію документального фільму про Чорнобильську катастрофу «Розщеплені на атоми», інформує «Детектор медіа».

За перемогу у категорії «Кампанія спеціальної події» робота маркетинг-команди «1+1 медіа» змагалася із Discovery Communications Germany, NBC Universal Germany та іншими.

Для промо-кампанії фільму «Розщеплені на атоми» маркетинг-командою було знято окремий відеоролик, а також проведено міжнародну соціальну ініціативу під назвою «День, коли ми втратили все».

Промо-кампанія «полягала у запуску сайту, на якому погодинно відображалися події, що відбувались до і після Чорнобильської катастрофи, та ротації соціального відеоролику, який протягом доби виходив в ефірі телеканалу «1+1» й в хронологічній послідовності відтворював події, що відбулись 30 років тому, розповідаючи про жахливі наслідки трагедії», – йдеться в повідомленні пресової служби телеканалу.

Відзнака PromaxBDA Europe Award є престижною винагородою в галузі дизайну, маркетингу та відеовиробництва. Щорічно її лауреатами стають світові лідери медіасфери.

За інформацією «Детектора медіа»