f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Вночі з 11 на 12 грудня в «Арґументі-Кіно»: Дебюти Аркадія Непиталюка

10.12.2016

Вночі з 11 на 12 грудня 2016 року, о 01:00 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові з кінорежисером і сценаристом Аркадієм Непиталюком ітиметься одразу про дві його дебютні роботи – короткометражну «Кров’янку» та повнометражний фільм «Припутні».

«Кров’янка», сюжет якої веде про міжнаціональне непорозуміння в умовах української глибинки, наприкінці жовтня перемогла в Національному конкурсі Київського МКФ «Молодість». А «Припутні», що мають, попри розгортання драматичних ситуацій, виразний комедійний наголос, розповідають про українців, які шукають себе в межових соціальних умовах і ситуаціях, перебуваючи поміж селом та містом.



В «Арґументі-Кіно» про фільми Аркадія Непиталюка «Припутні» й «Кров’янка»

Також у програмі подаватиметься аналіз кінотеатральних новинок. Зокрема, це мелодрама «Прихована краса» Дейвіда Френкела, сатирична комедія «Місія: Неадекватна» Ларі Чaрлза та науково-фантастичний пригодницький фільм «Бунтар один. Зоряні війни. Історія» Ґарета Едвардза.

Окрім того, у найближчому випуску «Арґументу-Кіно» – телеесеї про Леоніда Бикова, братів Фареллі, Мілу Йовович та про знамениту кіносаґу за романом Марґарет Мітчел «Звіяні вітром» (1939) Віктора Флемінґа.

Аркадій Непиталюк в «Арґументі-Кіно»

Аркадій Непиталюк народився 1967 року в селі Лехнівка, що на Хмельниччині. Після навчання акторській та режисерській майстерності в Київському державному інституті театрального мистецтва імені І.К. Карпенка-Карого та стажування в Нідерландах і Німеччині працював режисером на українському телебаченні. 2016 року Аркадієві вдалося зафільмувати одразу два ігрові кінодебюти: «Кров’янка» («Золотий олень» найкращому фільмові Національного конкурсу Київського МКФ «Молодість») – короткометражний і «Припутні» – повнометражний. 

«Арґумент-Кіно», 9 грудня 2016 року