f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

«Викрадену принцесу» покажуть на Новому каналі

15.11.2018

17-го листопада 19:00 на Новому каналі відбудеться телевізійна прем’єра створеного за підтримки Держкіно мультфільму «Викрадена принцеса»

 Дивовижна, казкова історія про любов, яка сильніша за магію, продемонструвала вражаючі результати в національному кінопрокаті: навесні цього року анімаційна стрічка зібрала понад 36 мільйонів гривень. Робота над проектом тривала 5 років. В озвучуванні персонажів мультфільму були задіяні зірки вітчизняного шоу-бізнесу: вокалісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив, телеведучий і актор Юрій Горбунов, шоумен і телеведучий Сергій Притула, боксер Олександр Усик, співак та продюсер Потап, телеведуча Маша Єфросініна, музикант Олег «Фагот» Михайлюта та багато інших. Не обійшлось без участі зірок і в музичному оформленні, де гурт «Время и Стекло», а також співачка Джамала записали саундтреки до мультфільму.

  Паралельно з демонстрацією в кінотеатрах України, «Викрадена принцеса» режисера Олега Маламужа розпочала свій успішний закордонний шлях. На даний момент прокат відбувся в понад 40 країнах, і досі триває.

Інформацію надано Держкіно України