f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

7 травня, четвер, Червоний зал

07.05.2015

Прем’єрний показ художнього фільму «НЕЗЛАМНА»

Автор сценарію: М. Бударін, Є. Олесов, Л. Корін, М. Данкевич
Режисер С. Мокрицький
Оператор Ю. Король
Композитор Є. Гальперін
Продюсери: Є. Олесов, Н. Мокрицька
В ролях: Ю. Пересильд, Є. Циганов, О. Васильков, Н. Тарасов, Д. Блекхем, П. Пахомова, В. Лінецький, А. Кот, С. Боклан, А. Сергійко, С. Сипливий, С. Косолапова, А. Шпилюк

Україна, Росія, 2015 рік

ТОВ Студія «Кінороб», кіностудія «Новые люди», за підтримки Державного агентства України з питань кіно

Українсько-російська ко-продукція «Незламна» розповідає історію радянського снайпера Людмили Павличенко, що під час Другої світової війни застрелила три сотні ворогів, а згодом була членом делегації СРСР у США і затоваришувала із дружиною американського президента Елеонорою Рузвельт.

Фільм було профінансовано Державним агентством України з питань кіно, так само як і з російського бюджету. Коли його запускали у виробництво, продюсерам ішлося про створення фільму під назвою «Битва за Севастополь». Утім, у процесі роботи над стрічкою, з огляду на анексію Криму та початок бойових дій на Донбасі, цей задум зазнав певних корекцій.

Режисер Сергій Мокрицький зробив акцент на особистій історії героїні, закинутій у жахи війни. Людмилу Павличенко майстерно втілено Юлією Пересільд. За свою роботу над роллю актриса отримала нагороду 5-го Пекінського МКФ.

Початок о 18 годині 30 хвилин

ВХІД ЗА ЗАПРОШЕННЯМИ
Запрошення на показ фільму можна отримати в творчому відділі НСКУ
(каб. № 208)