f y
Національна спілка кінематографістів України

Афіша

7 - 11.12.2020.МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ АНІМАЦІЙНИХ ФІЛЬМІВ "КРОК:У РІДНІЙ ГАВАНІ-2020"

10.12.2020

07-11 грудня,

Червоний та Синій зали Будинку кіно

МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ АНІМАЦІЙНИХ ФІЛЬМІВ

"КРОК:У РІДНІЙ ГАВАНІ-2020".

За окремою програмою.

Цьогоріч окремі покази Міжнародного фестивалю анімаційних фільмів «КРОК» відбудуться на незвичній локації - #МузейНаПоштовій площі, куди гостинно запрошує всіх бажаючих команда історико-культурного туристичного центру «Річкова Брама Києва».

Унікальне місце, де розвивається ініціатива створення сучасного археологічного музею, зберігає широко відому пам’ятку археології та історії національного значення – залишки середньовічного кварталу ХІ-ХІХ століть, яка завдяки зусиллям киян вже два з половиною роки є доступною для відвідування та продукує і гостинно приймає різноманітні культурні і мистецькі ініціативи.

Отже спільно з Річковою Брамою Києва ми організували для вас можливість перегляду в Музеї трьох годин найкращої авторської анімації.

Ми впевнені що незвична атмосфера показу стрічок номінантів нашого фестивалю в оточені унікальних артефактів і залишків споруд і планування стародавнього кварталу стане незабутньою сторінкою фестивалю.

Покази 12 та 13 грудня. Півтора годинні сеанси починаються о 19:00!

Вхід на локацію напроти фунікулеру, поряд з Церквою Різдва Христового.

Обов'язкова попередня реєстрація, бо вільних місць обмаль!

Погода в "Брамі" завжди добра))) Навіть коли на поверхні морозний мінус, в музеї завжди плюсова температура. Тому, вдягайтеся тепло, не забувайте про медичні маски. Будемо зберігати безпечну дистанцію, але відчувати тепло один одного!