f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

30 січня у Будинку кіно – фільм Романа Ширмана «Тепер я буду любити тебе»

26.01.2016

30 січня 2016 року, о 17:00 у Червоній залі Будинку кіно відбудеться показ романтичної комедії Романа Ширмана «Тепер я буду любити тебе» за участі творчої групи фільму.

Головний герой стрічки «Тепер я буду любити тебе» Мішель – модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову – красуня-дружина йде до іншого… Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство із дівчиною, в якої зараз теж проблем в коханні вистачає, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи може чийсь хитромудрий план. Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм. На новорічні свята час повірити у справжні дива.

У фільмі, створеному у ко-продукції України і Грузії кінокомпаніями «Інтер Фільм» та «Artizm Ltd» за підтримки Державного агентства України з питань кіно, зіграли Богдан Бенюк, Ольга Сумська, Роман Луцький, Кристина Кісельова, Аріна Анпілогова, Георгій Масхарашвілі, Тимур Полянський і Олена Козир.

Автор сценарію і режисер стрічки – заступник голови НСКУ із творчих питань Роман Ширман. Продюсери фільму – Олена Фетісова і Володимир Козир.

;

«Таке кіно потрібне. [...]. Аудиторія стрічки «Тепер я буду любити тебе» молодіжна, це було зрозуміло й по реакції у залі: вискотіння й сміх лунали не старечі. А хто у нас ходить у кінотеатри?! Може, трохи перевантажена фабульно історія, я б її трохи спростив. Але це справа смаку. Мені сподобалися актори на чолі з самим Богданом Бенюком, усі смішні взаємовідносини між нею і Максом, між нею – і Мішелем, сестрою. Чимало всього прикольного й молодіжного.

Я знаю режисера-постановника Романа Ширмана дуже добре, це людина з прекрасним почуттям гумору. (Ми з ним робили фільм «Небезпечно вільна людина» про Параджанова, скільки його не показували – завжди був регіт, хоча це документальна картина). Гумор у новій стрічці не грубий, а тонкий, вишуканіший, ніж того потребує масовий загал, тому і глядацька аудиторія буде меншою. Це комедія, яка не на трюках тримається, як у Гайдая, а ближча до Рязановських стрічок». – розповів після прем’єри «Тепер я буду любити тебе» кінокритик, голова НСКУ Сергій Тримбач.

31 грудня 2015 року романтична комедія «Тепер я буду любити тебе» вийшла у національний прокат, де була чотири тижні. За його підсумками вона значно перевищила оптимістичні очікування дистриб’ютора, однієї з найвпливовіших компаній «B&H».

За перші дні показів стрічки у «B&H» планували зібрати орієнтовно 200 тисяч гривень. Натомість фільм отримав у два рази більше коштів – 542 289 гривень, сенсаційно посівши почесне 9-е місце у першій десятці фільмів за результатами новорічного вікенду.

Загалом за час прокату в українських кінотеатрах стрічку подивилися близько 14 тисяч осіб.

У суботу, 30 січня, о 17:00 спеціальний показ романтичної комедії «Тепер я буду любити тебе» за участі творчої групи фільму відбудеться у Червоній залі Будинку кіно.

Запрошення на показ фільму можна отримати у творчому відділі НСКУ
(каб. № 208).

Власна інформація НСКУ